Kleur en klank balancing !

In de vaste vorm zien we hoe het licht zich door alle lagen heen speelt en uiteindelijk ook weer vorm wordt. Het is eigenlijk een verdichting van energie van gasvorming tot de vaste stof die ons alle omvat. We zijn dus kleur, klank, aroma en de vorm. Klank en kleur worden daarom ook aangeduid in de natuurkunde met de frequentie die ze bezitten : bv rood is 256 hertz en geeft de toon C aan en 384 hertz is de toon G en verzorgt de kleur blauw enz.

Ons zenuwstelsel is heel gevoelig voor klank en kleur, het reageert op beide zeer snel.
Een voorbeeld: we kijken naar een plaat met een groene stip, wanneer je zenuwstelsel redelijk in balans is, zul je vrij snel, weliswaar vaag, de complementaire kleur rood kunnen zien.

Wanneer we een stemvork gebruiken (fonoforese) en de kleur rood dus Toon C aanslaan, ontstaat er om die groene kleur de rode complementaire kleur. Voor diegenen die het reeds zag en, zal het zich versterken. Degenen die het niet zagen, krijgen het plots wel te zien.

Omdat we allemaal lichtwezens zijn die bestaan uit sterrenstof kunnen we werken met de principes van kleur en klank.

Probeer eens samen (met je partner, vriend, kennis en of je familielid) naar elkaars buik een kleur te blazen, bv blauw. Blauw zal het koel doen voelen, blaas je oranje dan voelt het warm. Daarnaast merk je dat er op het geestelijk gebied ook iets gebeurt. Het leuke is, dat we elkaar op die manier kunnen helpen en ondersteunen.

Met “fonoforese” (speciale stemvorken) , kun je zowel op het niet zichtbare als op het zichtbare lichaam werken. De trillingen worden op allerlei manieren in het systeem gebracht, en er volgt automatisch een natuurlijk evenwicht.

Het heeft te maken met ons brein dat via bepaalde punten, zoals de hypofyse, erg gevoelig blijkt te zijn voor de trillingen van de klank. Het is daarom niet raadzaam om mensen met epilepsie aanvallen via het hoofd te behandelen. Hun hypofyse staat zo open, dat er gemakkelijk informatie wordt opgenomen. Ze zijn daarom ook extra gevoelig voor licht en trillingen.

Ons denken brengt zo zijn gedachten voort, en die gedachten gaan via het bloed ( bloed is de brenger van het licht door het lichaam heen). Gedachten kunnen een zurende werking hebben. Vandaar dat men ook zegt, dat men beter niet kan denken en dat bv meditatie goed is, want dat zuivert het denken.

In bedrijven beseft men meer en meer dat er een andere aanpak nodig is om het werken efficiënt te houden. Het denken zorgt er voor dat we manifesteren in het leven zoals wij het zien, ieder denken is gekleurd en geeft daarom zo zijn eigen visie weer. Belangrijk in ons leven is, of wij meegaan met die visie of onze eigen ster gaan volgen. We kunnen misschien wat gebruiken, maar het is aan onszelf om datgene te doen waar ons hart ligt.

Fonoforese

Is een nieuw soort therapie waarbij gebruikt wordt gemaakt van stemvorken. Er zijn twee verschillende soorten stemvorken, die van aluminium en die van staal. Aluminium zal veel in het onzichtbare gebied werken, terwijl staal beide gebieden kan aanspreken. De uitwerking ervan bepaalt degene die het ondergaat. Bijvoorbeeld wanneer je hyperventilatie hebt, kan dit zomaar na één behandeling met 60% verminderen.

Ieder mens heeft ook zo zijn eigen frequentie van verwerken, de ene kan heel snel gaan, terwijl de ander er jaren over doet om hetzelfde resultaat te bereiken.

Dit alles heeft te maken met de verbinding tot je eigen ziel. Traumatische ervaringen kunnen leiden tot meer afstand van de ziel en/of een verkeerd beeld geven van de werkelijkheid.

Zoals iedereen weet, streeft de natuur naar evenwicht, en dit gebeurt nu dus met het gebruik door onder andere: fonoforese, healing en kleuren-balancing.

Het haalt niet gegarandeerd pijnen weg, maar verbindt je terug met het oorspronkelijk doel waarvoor je hier gekomen bent. Na de behandeling voel je je in een nieuwe staat van Zijn en begint het uiteindelijk proces waarin je stap voor stap bewuster wordt van jouw eigen gevoel van verantwoordelijkheid, kortom jouw aandeel in het probleem. De waarheid (het weten) zit in jezelf. Tijdens het gesprek hoef je niet te verwachten dat de behandelaar iets voor u invult, wel helpt hij met het voor uzelf te ontdekken.

Er zijn ook zaken die samen gaan klank en kleur zie video

Comments are closed.

Copyright 2015 TVNR Trefpunt Voor nieuwe richtingen

klankkleur-balancing